Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Rat en Cavia: de Voornaamste Ziektes

22 maart @ 19:30 20:00

Het webinar is online beschikbaar vanaf 8 maart 2023 en kan vanaf dan zelfstandig gevolgd worden. . Op woensdag 22 maart 2023 om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgever tijdens een online teams meeting (de link wordt vooraf naar je toegestuurd). 

In dit webinar overloopt Dieter Everaert, dierenarts die zich exclusief heeft toegelegd op exoten, de belangrijkste ziektes die voorkomen bij ratten en cavia`s. Het doel van deze bijscholing is dat je je na het volgen van de cursus zelfzeker voelt tijdens een consult van een rat of cavia. Er wordt gestart met een bespreking van de basis management van ratten. Vervolgens komen de meest voorkomende ziektes bij ratten, inclusief preventie en behandeling aan bod. In het tweede deel wordt de basis management van cavia s overlopen, gevolgd door een bespreking van de meest voorkomende aandoeningen, preventie en eerstelijns behandeling.

De bijscholing duurt 1.5 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Op woensdag 8 maart om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgevers.

Lesgever:

  • Dieter Everaert, dierenarts toegelegd op exoten

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 55 euro voor het individuele webinar. Klik hier om je in te schrijven.

Het webinar blijft minstens 6 maanden na datum online beschikbaar.