Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Het Neurologisch Onderzoek en Lokalisatie

21 juni @ 20:00 21:00

Het webinar is vanaf ten laatste 30 mei 2023 online beschikbaar en kan vanaf dan zelfstandig gevolgd worden. Op woensdag 21 juni om 2023 is er een online vragenmoment waarop je vragen kan stellen aan de lesgever. De link voor deze online meeting wordt vooraf naar je toegestuurd.

Op basis van een volledig neurologisch onderzoek is het mogelijk om niet enkel uit te maken of het een neurologisch probleem betreft, maar ook om het probleem te lokaliseren binnen het zenuwstelsel. Tijdens dit anderhalf uur neemt Ine Cornelis, Europees speicalist neurologie, je mee door de wondere wereld van het neurologisch onderzoek, en stellen we je in staat om dit zelfstandig uit te voeren. Op basis van vele video’s worden de verschillende vormen van ataxie/parese toegelicht en wordt ook het verschil tussen beide uitgelegd. Het koponderzoek, panniculus reflex, anusreflex, … worden ook besproken en uitgelegd
aan de hand van video’s.

Het webinar duurt 1.5 uur en bestaat uit korte video`s van een vooraf ingesproken presentatie. Vragen aan de lesgever kunnen gesteld worden tijdens een online vragenmoment op 21 juni 2023 om 20u of op het online forum.

Lesgever:

  • Ine Cornelis DVM, PhD, Dip ECVN

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 55 euro. Klik hier om je in te schrijven.

Het webinar blijft minstens 6 maanden na datum online beschikbaar.