FAQ

FAQ

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Klik in het overzicht op één van de vragen om naar het antwoord te schuiven.

FAQ Overzicht

Factuur

Indien je graag een individuele cursus of lidmaatschap wil aankopen, maar wil betalen via factuur dan kan dit. Stuur een e-mail naar info@onlinevettraining.be of vul het contactformulier in en laat ons weten wat je wil kopen. Geef ons ook de gegevens voor de factuur (naam kliniek, adres, BTW nummer). Wij maken vervolgens een factuur en sturen die naar je op. Verder geven we je een kortingscode waarmee je je vervolgens gratis kan registreren op onze website voor de gekozen cursus of lidmaatschap.

Al je facturen kan je terugvinden door te gaan naar ‘mijn account’ (links onderaan wanneer je ingelogd bent). Daar zie je je meest recente bestellingen en kan je je factuur terugvinden en downloaden.

Certificaten

Al je behaalde certificaten kan je terugvinden door te klikken op het pijltje naast je gebruikersnaam (rechts boven wanneer je ingelogd bent) en te gaan naar ‘cursussen’ en vervolgens ‘mijn certificaten’.

Kortingen

Als je werkt voor Evidensia dan krijg je 5% korting op een individueel lidmaatschap en 10% korting op individuele cursussen. Om van deze korting gebruik te maken, kan je de volgende kortingscode gebruiken: Evidensia-lid (voor lidmaatschap) of evidensia-28nhvrkr (voor cursus). OPGELET: deze kortingscodes werken enkel samen met een evidensia.nl of evidensia.be e-mailadres.

Als lid van SAVAB kan je maar liefst genieten van 40% korting bij aankoop van een individueel lidmaatschap. Voor deze korting dien je je OVT lidmaatschap rechtstreeks bij SAVAB af te sluiten door te gaan naar: https://www.savab.be/nl/ledenzone/online-vet-training/online-vet-training-1/abonnement-online-vet-training.htm

Als student, intern of resident kan je genieten van 30% korting bij aankoop van een individuele cursus of lidmaatschap. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in en we sturen je een persoonlijke kortingscode.

Als lid van VeDa, VetFamily, Blossom Vets of Best Buy boa heb je recht op 5% korting bij aankoop van een individueel lidmaatschap of 10% korting bij aankoop van een individuele cursus. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in en we maken een persoonlijke kortingscode voor je aan.

Proefpakket

Er worden GEEN betaalgegevens gevraagd voor het proefpakket en het proefpakket loopt automatisch af na een maand. Je moet je dus geen zorgen maken dat er geld zal aangerekend worden.

Iedereen kan gebruik maken van ons gratis proefpakket dat gedurende 2 weken toegang geeft tot 4 cursussen (3 voor dierenartsen en 1 voor assistenten), 5 protocols, 1 podcast serie, de kennis databank en de OVT community.

Leden van boa (best buy), VetFamily en Blossom Vets kunnen bovendien genieten van een gratis proefpakket dat gedurende 1 maand toegang geeft tot verschillende cursussen, protocollen, podcasts, de kennis databank en de OVT community. Contacteer ons (info@onlinevettraining.be) voor meer info en om je in te schrijven.

Lidmaatschap

Leertrajecten

Accountwissels zijn helaas enkel toegelaten in de eerste maand na afsluiten van het groepslidmaatschap. Daarna kan een account van een werkgever die de kliniek verlaat wel stopgezet worden, maar kan hij niet overgedragen worden op iemand anders.

Of je lidmaatschap automatisch vernieuwd wordt hangt af van betaalmethode waarmee je lidmaatschap hebt aangekocht.

  • Een lidmaatschap aangekocht met een kredietkaart (zoals Visa en Mastercard) wordt jaarlijks automatisch vernieuwd zolang je kredietkaart geldig is. Wanneer je kredietkaart niet langer geldig is (bv. omdat deze verstreken is) zul je een bericht ontvangen dat de automatische vernieuwing mislukt is, en dat je je lidmaatschap handmatig zult moeten vernieuwen. Volg de link hieronder over instructies hoe dat te doen.
  • Een lidmaatschap aangekocht met Bancontact, iDeal, of PayPal wordt niet automatisch vernieuwd. Je zult een e-mail ontvangen kort voor het verstrijken van je lidmaatschap, samen met instructies hoe je dit kan vernieuwen. Hieronder vind je ook een link naar hoe dit te doen.
  • Een lidmaatschap aangekocht met betaling via factuur wordt niet automatisch vernieuwd. Je zult een e-mail ontvangen kort voor het verstrijken van je lidmaatschap, samen met instructies hoe je dit kan vernieuwen. Hieronder vind je ook een link naar hoe dit te doen.

Om je lidmaatschap te beheren, inclusief handmatig vernieuwen, kun je hier terecht: https://onlinevettraining.be/ovt-lidmaatschap-beheren

Binnen de leertrajecten is een OVT lidmaatschap inbegrepen. Dit lidmaatschap begint te lopen op de datum van het eerste contactmoment.

Klik hier voor de data van de contactmomenten van het starter/opfrissing traject.

Klik hier voor de data van de contactmomenten van het inwendige geneeskunde leertraject.

Wanneer je een lesdag moet missen van een van de leertrajecten bestaat er steeds de mogelijkheid om deze achteraf zelfstandig online in te halen.

Helaas gelden de kortingen voor deze groepen enkel voor de cursussen en individuele lidmaatschappen en niet voor de leertrajecten. Zie onder ‘kortingen’ op welke kortingen je recht hebt.

Indien je een lidmaatschap hebt afgesloten via een van deze groepen EN je schrijft je in voor een leertraject dan wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Bv. je bent lid geworden op 15 december 2023 en schrijft je in voor een leertraject dat loopt van juni 2024 tot juni 2025. In dit geval zal je OVT lidmaatschap automatisch verlengd worden tot december 2025.

Jazeker! Wanneer meer dan 1 persoon uit eenzelfde kliniek/praktijk zich inschrijven voor een leertraject dan krijgt ieder een korting van 5%.

Als ‘best boa’ lid krijg je korting op het leertraject op voorwaarde dat je ‘best boa’ lidmaatschap geldig is voor de volledige periode van het leertraject. Gelieve ons even te contacteren voor deze korting.

Uiteraard kan dit. Als je lid wil worden in de maanden voor de start van het leertraject dan kan dit aan 31,5 euro per maand bovenop de prijs van het leertraject. Bv. je wil lid worden in maart 2024 en je wil je op dat moment ook inschrijven voor het leertraject dat start half juni 2024. Je betaalt 3,50 x 31,5 euro + 850 euro = 960 euro. Je OVT lidmaatschap loopt dan van maart 2024 tot en met juni 2025.

Voor dierenartsen met een lidmaatschap bij SAVAB geldt 40% korting op dit bedrag. Een dierenarts die aangesloten is bij SAVAB betaalt dus 19.95 euro per maand.

In dit geval wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Bv. je bent lid geworden in oktober 2023 en je start in juni 2024 in een leertraject. Je OVT lidmaatschap loopt nu automatisch door tot oktober 2025.

Overige

Alle bijscholingen zijn geaccrediteerd door de Belgische Orde der Dierenartsen. Belgische dierenartsen kunnen de gevolgde bijscholingen dus laten meetellen voor hun jaarlijks vereiste bijscholingspunten. Hierbij is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de richtlijnen van de Belgische Orde der Dierenartsen wat betreft online bijscholing (e-learning). Hun richtlijnen vind je terug op de website van de Orde der Dierenartsen.