5 meest voorkomende huidaandoeningen bij de kat.

Inhoud

Het webinar is online beschikbaar vanaf 28 oktober 2023 en kan zelfstandig gevolgd worden. Eind november (datum volgt) heb je de mogelijkheid om tijdens een korte online meeting vragen te stellen aan de lesgever.

Tijdens deze bijscholing zal Dr. Sophie Vandenabeele, Europees specialist dermatologie en kliniekhoofd van de dienst dermatologie van de universiteit diergeneeskunde in Gent je meenemen in de wondere wereld van de dermatologie. Wat zijn de 5 meest voorkomende huidaandoeningen bij katten? Hoe kunnen we ze diagnosticeren en hoe behandelen we ze? Een gedetailleerde omschrijving van de cursus volgt.

De bijscholing duurt minimum 1.5 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Vragen kunnen gesteld worden tijdens een live online sessie met de lesgever eind november (datum volgt) of via het online forum.

Het webinar blijft achteraf online beschikbaar.

Alle cursussen zijn gratis voor OVT leden. Inschrijven is dus niet nodig indien je reeds lid bent van OVT.

Samengevat

Live online vragenmoment

Over de cursus

Inschrijven

Gelijkaardige evenementen

29 november 2023

Online cursus

Het webinar is online beschikbaar vanaf 28 oktober 2023 en kan zelfstandig gevolgd worden. Eind november (datum volgt) heb je de mogelijkheid om tijdens een…