Help een vogel op consultatie / in de hospi – Assistenten

Inhoud

Het webinar is online beschikbaar vanaf 30 december 2023 en kan zelfstandig gevolgd worden. In februari 2024 (exacte datum volgt) heb je de mogelijkheid om tijdens een korte online meeting vragen te stellen aan de lesgever.

Dit webinar is ontworpen voor dierenartsassistenten en paraveterinairen. Er is ook een webinar over vogels voor dierenartsen.

Tijdens deze bijscholing zal Hannelore Bellon, wetenschappelijk medewerker bij Curiovet, met uitgebreide ervaring in exoten je meenemen in de wondere wereld der vogels. Wat moet je weten over vogels? Wat moet je doen wanneer ze bij je op consultatie komen? En met welke zaken moet je rekening houden wanneer ze in je hospitalisatie zitten? Dit en nog veel meer zal je leren. Een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van de bijscholing volgt.

De bijscholing duurt minimum 1 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Vragen kunnen gesteld worden tijdens een live online sessie met de lesgever in februari 2024 (datum volgt) of via het online forum.

Het webinar blijft achteraf online beschikbaar.

Alle cursussen zijn gratis voor OVT leden. Inschrijven is dus niet nodig indien je reeds lid bent van OVT.

Samengevat

Live online vragenmoment

Over de cursus

Inschrijven

Gelijkaardige evenementen

22 maart 2023

Online cursus

Dit webinar is speciaal ontworpen voor dierenartsassistenten en paraveterinairen, maar mag zeker ook gevolgd worden door dierenartsen. Het zal de belangrijkste basis geven over de…

22 maart 2023

Online cursus

Konijnen zijn steeds populairdere huisdieren, maar worden helaas regelmatig fout gehouden watleidt tot verschillende gezondheidscomplicaties en gedragsproblemen. In deze webinarbespreken we de konijnen van kop…