Help een vogel op consultatie!

Inhoud

Het webinar is online beschikbaar vanaf 30 december 2023 en kan zelfstandig gevolgd worden. In februari 2024 (exacte datum volgt) heb je de mogelijkheid om tijdens een korte online meeting vragen te stellen aan de lesgever.

Dit webinar is ontworpen voor dierenartsassistenten en paraveterinairen. Er is ook een webinar over vogels voor dierenartsen.

Tijdens deze bijscholing zal Dieter Everaert, dierenarts met bijzondere interesse en kennis in exoten en vogels je meenemen in de wondere wereld der vogels. Wat moet je weten over vogels? Hoe doe je een goed lichamelijk onderzoek? Hoe neem je bloed en interpreteer je de labo resultaten? Welke spoedsituaties komen voor bij vogels en wat moet je doen? Deze bijscholing is praktisch en hands on en maakt gebruik van klinische cases. Een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van de bijscholing volgt.

De bijscholing duurt minimum 2.5 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Vragen kunnen gesteld worden tijdens een live online sessie met de lesgever in februari 2024 (datum volgt) of via het online forum.

Het webinar blijft achteraf online beschikbaar.

Samengevat

Live online vragenmoment

Over de cursus

Inschrijven

Gelijkaardige evenementen

22 maart 2023

Online cursus

Tandproblemen komen vaak voor bij konijnen en zijn geassocieerd met veel gezondheidsproblemen. Een goede kennis van het gebit van konijnen en de juiste zorg is…