Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Neuro-inflammatoire Aandoeningen

21 juni @ 20:00 21:00

Het webinar is vanaf ten laatste 30 mei 2023 online beschikbaar en kan vanaf dan zelfstandig gevolgd worden. Op woensdag 21 juni om 2023 is er een online vragenmoment waarop je vragen kan stellen aan de lesgever. De link voor deze online meeting wordt vooraf naar je toegestuurd.

Tijdens dit uur les zal Ine Cornelis, Europees specialist neurologie, dieper ingaan op de meest voorkomende inflammatoire neurologische problemen, zoals steroid-responsieve meningitis-arteritis (SRMA), meningoencephalitis of unknown origin (MUO), discospondylitis (Brucellose) en Toxoplasmose/neosporose. Hoe stel je de diagnose van deze aandoeningen, wat kan je zelf al doen? Zijn RX’en zinvol of niet, en zo ja, wanneer? Wat is de typische neurologische presentatie van een hond met Brucellose? Wat is er mogelijk voor de chemotherpie opvoling van een MUO patient in de praktijk? Toxoplasmose in de neurologie bij de kat, komt dit voor?

Het webinar duurt 1 uur en bestaat uit korte video`s van een vooraf ingesproken presentatie. Vragen aan de lesgever kunnen gesteld worden tijdens een online vragenmoment op 21 juni 2023 om 20u of op het online forum.

Lesgever:

  • Ine Cornelis, PhD, DVM, Dip ECVN

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 45 euro. Klik hier om je in te schrijven.

Het webinar blijft minstens 6 maanden na datum online beschikbaar.