Hoe je OVT lidmaatschap beheren?

Hoe je OVT lidmaatschap beheren?

Via het accountpaneel van Online Vet Training kan je zelf je lidmaatschap beheren, verlengen, hernieuwen, en stopzetten. Je kan er ook een factuur downloaden voor al je betalingen. Hieronder vind je instructies over hoe dit in zijn werk gaat.

Overzicht

Het OVT accountpaneel voor leden

1. Meld aan via de OVT aanmeldpagina en log in met je accountgegevens (email adres en paswoord).

2. Wanneer je ingelogd bent: klik in de linkeronderhoek op ‘Mijn account‘ (tandwielicoon) om naar je accountpaneel te gaan.

3. Klik vervolgens op ‘Mijn abonnement‘ in het accountpaneel.

4. Onder ‘mijn abonnement’ zie je de volgende informatie:

  1. je huidige abonnement
  2. wanneer je huidige abonnement verstrijkt/wanneer de volgende betaaldatum is
  3. of je volgende betaling automatisch dan wel handmatig zal zijn. Desgewenst kan je dit inschakelen om toekomstige betalingen automatisch te regelen via kredietkaart (volg de instructies hieronder), of uitschakelen om toekomstige betalingen manueel te doen.
  4. Een knop om je abonnement te annuleren (onmiddellijk stop te zetten)
  5. Een knop om je abonnement te verlengen (5a) of te hernieuwen (5b)

Een OVT abonnement verlengen of hernieuwen

Indien je abonnement nog actief is, kun je de volgende stappen volgen om dit te verlengen. De nieuwe termijn wordt automatisch toegevoegd aan de resterende termijn onder je huidige abonnement.

Indien een abonnement verstreken is, dien je het te heractiveren om opnieuw toegang te hebben tot het OVT platform. Volg deze stappen om je abonnement te vernieuwen.

1. Op het tabblad ‘Mijn abonnement’ van je accountpaneel: klik op ‘heractiveren’. Dit leid je naar de ‘Afrekenpagina’.

2. Indien je een kortingscode, of lidmaatschapscode hebt: klik bovenaan op ‘Klik hier om je code in te vullen’ en vul de code in. Klik vervolgens op ‘Coupon toepassen’. Het bedrag van je coupon wordt automatisch afgetrokken van het totaal.

3. Kies een betaalmethode en voer de nodige betaalgegevens in. Als je gebruikmaakt van een kredietkaart kan je kiezen om deze op te slaan en in de toekomst je lidmaatschap automatisch te verlengen. In dat geval zullen toekomstige betalingen automatisch gebeuren, en krijg je er bevestiging van. 

Bevestig je akkoord met de OVT voorwaarden, en klik vervolgens op ‘Bevestigen.

4. Na succesvolle betaling wordt je naar een bevestigingspagina geleid. Je hebt nu weer toegang tot het OVT platform.

Automatische verlenging activeren voor je OVT abonnement

Indien je de betalingen voor je abonnement automatisch wil laten verlopen, kun je dit zelf instellen via je accountpaneel. De enige vereiste is dat je een kredietkaart opslaat.

1. Op het tabblad ‘Mijn abonnement’ van je accountpaneel: klik op ‘betaling toevoegen’. Dit leid je naar de ‘Betaalmethode toevoegen’ pagina. Vul je kredietkaartgegevens in, en sla ze op.

2. Indien je niet automatisch wordt teruggeleid, keer terug naar het accountpaneel (‘Mijn account’ linksonder) en klik op ‘Mijn abonnement’.

3. Klik op de ‘Automatisch verlengen schakelaar, opdat deze actief wordt.
4. Toekomstige betalingen voor de verlenging van je abonnement zullen nu automatisch gebeuren. Indien toch iets met de betalingen zou misgaan zul je automatisch een e-mail ontvangen dat je je abonnement manueel kan verlengen.

Een factuur downloaden voor je betaling

Facturen voor de betaling van je abonnement vind je altijd terug in je accountpaneel.

1. Ga naar het accountpaneel door op ‘Mijn instellingen’ te klikken in de linkeronderhoek.

2. Op het tabblad ‘Dashboard’ van het accountpaneel zie je een overzicht van alle recente aankopen, inclusief je abonnement. De knop ‘Bekijken’ toont je meer details over de aankoop.

Om een factuur te downloaden klik je op de knop ‘Factuur’.

Vragen of moeilijkheden?

Indien je vragen hebt over je lidmaatschap kan je OVT contacteren via info@onlinevettraining.be.

Voor technische problemen kan je terecht bij support@onlinevettraining.be.