Intestinale Chirurgie: what`s new, what`s hot and what`s not?

Joachim Proot · 5 september 2022

Alle cursussen zijn gratis inbegrepen binnen het OVT lidmaatschap (klik hier voor meer info) of kunnen individueel aangekocht worden. Na registratie krijg je onmiddellijk toegang tot de cursus en kan je hem volgen in eigen tijd en tempo.

OPGELET: deze cursus zit ook in het pakket OKTOBER CHIRURGIEMAAND

Gastro-intestinale chirurgie wordt veel uitgevoerd door dierenartsen en we hebben hier dan ook met zijn allen veel ervaring mee. Je zou dus kunnen denken dat deze webinar niet zinvol is voor een ervaren eerstelijns dierenarts. Niets is echter minder waar want in de laatste paar jaar zijn verschillende nieuwe
technieken en nieuwe inzichten beschreven die ons kunnen helpen om complicaties tot een minimum te beperken. In deze webinar gaan we de basis van de intestinale chirurgie herhalen en daarop verder bouwen met tips en nieuwe technieken om ook complexe patiënten succesvol te kunnen behandelen.

De bijscholing duurt 1 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. De cursus wordt gegeven in het Nederlands, maar de handouts zijn in het Engels. Vragen voor de lesgever kan je stellen op het online forum.

Na inschrijven heb je gedurende 3 maanden vrij toegang tot alle video`s (OVT leden hebben onbeperkt toegang).

Type cursus: Ingesproken presentaties – handouts – eindtoets
Lesgever: Joachim Proot, Dip ECVS
Tijdsduur: Minimaal 1 uur, in eigen tempo
EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2023/0113): 2 EBP

Prijs: GRATIS voor OVT leden of 45 euro. Ben je nog geen lid en wil je graag lid worden? Klik hier voor meer info. OPGELET: deze cursus maakt deel uit van het pakket – OKTOBER CHIRURGIEMAAND – dit pakket kost 220 euro en geeft toegang tot 5 chirurgie webinars. Klik hier indien je dit pakket wil kopen.

Aangezien deze cursus geaccrediteerd werd voor erkende bijscholingspunten dien je na doorlopen van de cursus een aantal meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze kan je gemakkelijk beantwoorden indien je de cursus gevolgd hebt. Een minimum slaagpercentage van 60% dient behaald te worden alvorens je je aanwezigheidscertificaat en erkende bijscholingspunten toegekend krijgt. Er zijn twee herkansingen mogelijk.

About Instructor

Joachim Proot

3 Cursussen

+213 ingeschreven
Niet ingeschreven

Cursus Includes

  • 6 Lessen
  • 10 Onderwerpen
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificate