Welkom Proeflidmaatschap Groepen

Welkom bij Online Vet Training
Het grootste NEDERLANDSTALIGE online leerplatform voor gezelschapsdierenartsen

Je hebt nu gedurende 4 weken toegang tot verschillende delen van het OVT platform!

Je zal een welkomstmail van ons ontvangen. Onze mails komen vaak toe in de spam folder. Het is belangrijk dat je ze naar je inbox verhuist zodat toekomstige mails niet in de spam terecht komen. 

In de linker zijbalk kan je navigeren naar de cursussen, protocollen, kennis database en podcasts. Als je klikt op dashboard kom je terecht op de activiteitenpagina van de OVT community. Hier kan je jezelf voorstellen, vragen stellen aan collega`s of gewoon kijken naar wat anderen te vertellen hebben. Heb je hulp nodig bij een moeilijke casus? Presenteer je casus op het forum `Moeilijke klinische cases` en laat je helpen door anderen!

Op het dashboard kan je ook navigeren naar de laatste radiologie quiz, de Vet-Info`s, kan je het bijscholingsprogramma zien en kan je in de rechter kolom navigeren naar waar je laatst bent gestopt in een cursus. 

Door op het pijltje naast je naam te klikken (rechts bovenaan) kan je navigeren naar je profiel en je volledige profiel instellen, alsook een profielfoto uploaden. We moedigen je aan om dit te doen en om actief deel te nemen in onze community! Want samen kunnen we zoveel meer!